Nanning vovve

Ja så kan man också sova... Finns det hjärterum...
 
 

Påskmat

Chokladdoppade jordgubbar och vår klassiska marängtårta med hasselnötsgrädde toppad med gul grädde (kul man kan ha med karamellfärg haha) och persikohalvor ska vi mumsa på nu!

She's here!

 Igår efter jobb hämtade mamma mig och vi körde sen direkt och hämtade vår lilla valp!
Nu är den lilla Cockerpoo valpen Bellis här och hon har redan funnit sig tillrätt och det är full rulle!
Hon sov hos mig i bäddsoffan i gästrummet eftersom det var första natten, sen har hon en hundkort som får stå bredvid mammas säng. Hon hade lite svårt att komma till ro först och provade med att både ligga tvärs över min hals och sen på uppe på mitt huvud medan jag låg och läste.
Sen somnade hon bredvid mig och sov hela natten lång. Jag vaknade dock till emellanåt för att titta till henne men hon sussade så sött så...
Vid 7 vaknade jag och det såg ut som att hon sov. Så viskade jag "sover du?" och då sov hon visst bara räv för hon blev överlycklig att jag var vaken och gav mig värsta pusskalaset *myyys*
Sen gosade vi och lekte lite och hon bet och drog i mitt hår och sen var dagen igång ;p
 
Bellis, två månade och två dagar gammal.

Födelsedagen

Så var detta årets födelsedag snart slut... Har varit en jätte bra dag :)
Åt lunch med bästa kollegan ute i solen, blev en kebabtallrik dagen,till,ära :-)
Har grattats av de flesta och bästa.
Efter jobb tillbringade jag resten av dagen hemma hos mamma med henne och Mizzi. Paket, tårta och mammas goda kärleksmums. Kan det bli bättre?

Tack till alla som tagit sig tid att gratta, det betyder mycket. Massa,kärlek till alla er <3
Till er andra : thank u for nothing.

Fick det jag önskat mig bl.a. digital,köksvåg, mortel och annat trevligt :)




Birthday!

Happy birthday to me!!!




Påsk!

Så var det påskpyntat och fint!




Push play

I den nyaste Gina Tricot reklamen hörs en liten snutt av en låt som jag fastnade för. Efter lite googlande (hur klarade man sig utan google förr i tiden, världens bästa uppfinning ju hehe) så hittade jag den och det är den låten som får gå varm i mina hörlurar nu och får bli denna veckas låt :)
 
 

Valpfeber

Varit och hälsat på "Lilla B" för sista gången, för nästa gång hämtar vi med henne hem :)))
Helt underbart och vara där med alla vovvarna. Alla de vuxna + att de har 4 kullar samtidigt varav två nu med valpar på nu ca 7 veckor som springer fritt.D
 
Svårt att slita sig därifrån, och mamma hade extra svårt då tre av valparna till cockerspanielkullenr somnade vid hennes fötter efter att ha kivats och försökt bita på skosnörena ett tag
 

Perspektiv

Ibland blir jag osäker. Ska jag verkligen lämna min trygga fasta anställning och göra något helt annat?
Har jag verkligen motivationen och orken att verkligen satsa 100% på en utbildning med allt vad det innebär?
Nu har jag varit utlånad från mitt ordinare jobb och varit på banken och jobbat i några veckor. Idag var jag tillbaka på vanliga jobbplatsen för ett möte med TRR. Och bara att vara i lokalerna fick mig att nu efter några veckor på ett annat ställe, inse att jag, som jag tänkt och velat i 2 år nu, måste här i från. No second thoughts about that... at all.
Och det känns så skönt att inär det känns rätt i varendaste liten cell i kroppen.
 
Foto

Long day ahead

På väg till jobbet och gäspar för fullt... Dagen har precis börjat och jag är hemma vid 21.45 ikväll och då tar den äntligen slut så jag kan gå och lägga mig igen, fick alldeles för lite sömn i natt.
Har en redbull med mig som förhoppningsvis ger mig lite extra energi, annars vet jag inte hur jag ska orka med.
Först jobb hela dagen med  bland annat ett möte på backoffice avdelningen. Sen bär det av till YH-mässan på Arenan och sen blir det 2,5 h yoga eftersom det inte blev någon i tisdags så blir det dubbelpass för mig idag istället...
Då ehh kör vi?
=)

Sköna söndag

Sitter i soffan och kollar lite halvt på Nyhetsmorgon på 4an. Skulle egentligen inte ta fram laptopen men kom på att jag ska ju betala in till nya yogakursen och det är väl lika bra att få det gjort så jag inte glömmer det. Ska faktiskt gå två pass denna vecka, ta i igen en gång jag inte kunde gå förra omgången.
 
Igår var det kalas för två av mina brorsbarn. God mat och sen både tårta och kakor :P Gick en långpromenad vid Borstahusen och stranden där. Bitande kallt men vackert.
 
Nu ska jag strax sätta igång med städningen. Blir bara lite dammsugning och sånt, Gör inte så mycket idag för nästa helg ska jag ju typ vårstäda *puh*. Eller ja, byta gardiner i alla fönster och storstäda och ta in våren och påsken :) Längtar fortfarande till våren, den kom ju minst sagt av sig i veckan och ganska snopen blev man i onsdags när man vaknade och det var alldelses vitt ute...
Det ska ju bli snöstorm nu måndag/tisdag men sen hoppas jag att snön smälter för gott denna säsongen så vårblommorna kommer fram igen! Och så jag kan sätta fram min balkonglåda där jag satte massa lökar i höstas nån gång.. Har sett att det börjat komma upp men de får stå skyddade från snö och kyla ett tag till...
 
Denna veckan händer inget speciellt känns det som... Bara lite saker jag måste ta tag i.. Sådana där kul saker som rör framtiden och mitt kommande liv typ *lol*... Hoppas att allt löser sig med jobbbeskeden jag väntar på också.
Nästa vecka däremot, då är det många kuliga saker att se framemot:)

Fredagsmys

Varit och hälsat på "lilla B" idag. Mamma kom och hämtade mig direkt efter jobb och vi körde direkt dit. 2 veckor kvar nu bara =)
Sen handlade vi lite inför kvällens fredagsmys. På vägen hem såg vi kometen! Häftig syn!Syntes jätte bra i skymningsljuset och det var sista dagen man kunde se den. Sen dröjde det väl sisådär 6 miljoner år tills nästa gång... Sitter i soffan med en sovande katt på benen medans mamma lagar mat i köket, kan det bli mycket bättre. Älskar min lilla familj och snart blir vi 4 :P
 

Two weeks notice

Två veckor kvar tills my B-day. Tycker om att fylla år, men inte att bli äldre...Men eftersom man ändå inte kan påverka det är det bara till att göra det bästa av det och fira sig själv rejält =)

Sedan jag flyttade hemifrån, och inte längre blir uppvaktad på sängen, har jag infört en ny tradition; att köpa en present till mig själv. Som jag så klart låter packas in fint och som jag sedan kan öppna på morgonen.

 Gärna något speciellt som jag kanske har suktat efter ett tag och som man kanske inte kan gå att köpa bara sådär, bara för att man vill  (vilket jag annars lätt kan göra, trust me :) Utan något som passar till ett lite mer speciellt tillfälle...

Detta året funderar jag på att köpa en ny klocka. En i roséguld... Har tittat på några från Michael Kors och Marc Jacobs men har inte bestämt mig riktigt ännu.... Ska man investera en massa pengar måste ju det man köper vara close to perfect... Tycker mycket om min nuvarande klocka men nu har jag tittat på en i roséguld ett tag. Och det passar bara att köpa en ny klocka nu... Den jag har nu köpte jag för 3 år sedan , när jag precis hade börjat jobba på banken och fick min första riktiga månadslön med provision och kände att jag förtjänade att unna mig något.

Och nu ska jag sluta jobba här så vad passar då bättre än att köpa en ny klocka så cirkeln blir sluten :P


Yes!

Äntligen!
 
Bild: Besök vår sida www.djurensratt.se/ingen-djurtestad-kosmetika-i-europa för uppdateringar under dagen.

Bliss

Blev en sväng till Väla och in på Kicks efter jobb. Till min lycka var det 20% på det armerikanska märket Bliss (älskar det märket och äntligen finns det i Sverige!) så det blev lite inköp. Bland annat deras omskrivna "Champagemask" "triple Oxygen instant energizing mask". Provade den på en tjejkväll hemma hos Eli en gång och den känns faktiskt som att ha lyxigt bubblande champange på huden.
Så nu blir det en varmt skumbad och slappna av med en mini-hemma-ansiktsbehandling!
 
 

Good morning!

Bright and early!
Måndag morgon och jag är tillbaka på jobbet, i arkivet bland mina älskade lådor :))
Nepp, saknar inte telefonen än.. (will I ever?). Förra veckan var det mycket admin. vid datorn men nu blir det att leta upp buntnummer, dra ut och lyfta lådor hela dagen, tur att kroppen gillar att jobba!
Radion är på med P3s Morgonpasset på full volym, nuuuu kööör viiii!
 

Visst gör det ont när knoppar brister...

There came a time when the risk to remain tight in the bud was more painful than the risk it took to blossom.
 
spring

Mello mys

I kväll har jag faktiskt bokat mig i soffan, laddat upp med massa gott och ska nu kolla på finalen i Mellon (får börja svänga mig med dessa moderna utryck nu när man tydligen inte kallar det för Melodifestivalen länge haha).
Har inte brytt mig det minsta om alla deltävlingar och allt de gör för att dra ut på det hela, och jag sitter vanligtvis inte hemma en lördagkväll och tittar på TV. Men är det final så är det och då får man engagera sig lite. =)(=
 
Även om jag bara sett lite här och var från uppträdanden har jag i alla fall hört alla låtar och är det Robin Stjernberg och låten "You" jag hejjar på ikväll. Har hört den ganska mycket och den har fastnat, växt och jag tycker den är riktigt bra!! Och jämför man med de andra bidragen så bara måste Robin vinna!! Jag har haft rätt de senaste två åren så jag ser det redan som avgjort :P
Skånepågen kommer representera på hemmaplan!
 

Super Saturday

Så var det äntligen lördag, älskar lördagsförmiddagarna då man bara kan slappa och veta att man är ledig hela dagen och imorgon också. Fast jag vaknade förvånansvärt tidigt idag, redan innan klockan 8....
Var ute igår med en tjejkompis och åt på fonduerestaurangen Oasen. Har aldrig varit där tidigare men det var annorlunda att "tillaga" sin egen mat haha. Mysig restaurang och trevligt sällskap är ju aldrig fel :))
Enda minuset var deras Frozen Strawberry Margarita som smakade väldigt artificiellt... Tacka vet jag när de görs på färska jordgubbar.
 
Nu ska jag hoppa in i duchen och sen se om jag hittar något snabbt att äta (länge sedan jag åt frukost nu ju, suck haha) och sen kommer mammas och hämtar mig och vi ska åka och titta på puppies *hihi*.

Nails oh nails

Strax dax för manikyr. Har sedan nån vecka tillbaka börjat med nagelförstärkning på salong igen. Så slipper man att själv ombesörja manikyren :p
Funderade på om jag skulle fira den härliga vårvärmen och de 11 (!) graderna som varit idag och köra något med blomstermotiv. Men tror jag kör på vanlig fransk manikyr idag.
Fast man blir ju lite sugen...
 
Floral manicure! Let's shake on it . . . on the other hand. . . let's not and say we did! finger fingers nails flowers polish

Give me summer

Längtar sååå efter försommaren/sommaren. Våren i all ära men jag vill åt värmen.
Sitter och surfar runt på diverse modesajter och drömmer mig bort. Här har jag hittat lite godsaker som jag gärna införskaffar till den där första riktiga sommardagen...
 
 
love the dress

RSS 2.0