Länge sedan...

...som jag skrev... sorry...
Har varit och är så mycket som ska göras typ varje dag så är helt slut. Förstår inte att jag är vaken nu...men inte länge till. I dag var jag på intervju,typ, och snackade om sommarjobbet. Sen till mamma och åt brunch. Var ledig från skolan men hade uppgift att göra + annat men gjorde bara en del, blev sen helt slut, frusen och apatisk. Mår illa och är ruggig och känner mig off. Haft problem med seg och konstig mobil och trodde jag skulle råda bot på den genom att fabriksåterställa den. Alla appar försvann men det var jag beredd på, dock tog min mobilsurf slut så kan inte ladda hem på nytt... vet inte när nya perioden börjar men är nog i dagarna.
Dock försvann alla sms och KONTAKTER! Trots att jag sparad dem på minneskortet... men nepp, bara ett fåtall som fanns på simkortet är kvar. Dock inte de mest använda.
SÅ VAR GÄRNA GULLIG OCH SKICKA SMS SÅ JAG FÅR DITT NUMMER. Hade tänkt rensa, så detta får väl bli ett naturligt sätt. De som inte hör av sig och som jag själv inte kontaktar förtjänar nog inte en plats i mitt liv helt enkelt..
 
Nu ska jag gå och lägga mig och jag ber om att få sova ostört, utan att vakna innan jag vaknar utsövd 1 min innan kl ringer. Måste verkligen få a good night sleep...

My summer outfit!

Just i dag längtar jag något sjukt efter sol och värme. Såg denna bilden och blev förälskad i outfiten, must have!
 
 

2013/2014

Så sant! Glad över de nya människor som kommit in i mitt liv. Tråkigt att vissa andra inte finns kvar i mitt liv längre. Men hade det varit meningen så hade det funnits kvar. Detta året ska jag inte bry mig om att vara den som ska hålla kontakten. Kommer bara bry mig om de vänner som ger mig glädje och energi utan att jag behöver be om det 0)
 
 

RSS 2.0