Sol vs. Åska

Blev en lång dag i kolonin. Kom dit vid 11 och det blev ett par timmars solning i det underbara 25 gradiga vädret. Det förbyttes dock mot regn och åska men då gick jag in i stugan och låg i soffan och läste.
Trevligt att vara där själv. Inga grannar, knappt något folk alls faktiskt.

Som Carro och hämtade mig och efter lite fix sitter vi nu och förfestar till finalen av Let's Dance och äter smarrig bruchetta.



Liljekonvaljer

Hittat ett nytt ställe att plocka på. Alldeles orört och vackert. Hörde både näktergalen och göken.
En stund att bara stanna upp och insupa och njuta!



Morsdag!

Dagen då det är dags att fira att jag har världens bästa mamma!

Gjorde en Florida orange meringue pie (apelsinmarängpaj) från min amerikanska kokbok och den blev riktigt god!
Gjorde även en rabarberpaj på ett nytt recept med vit choklad, samt en samts biscotti med mörk choklad och citron. Mums


Min kära mor fick så klart även lite presenter, nått måste hon ju få för att hon är världens bästa mammi;)



Mys-Mizzi

Efter en härlig eftermiddag i solen i Norra Hamnen i goda vänners lag, en lång kvällspromenad blir det slappe läge i soffan.

Hunden är dock utbytt till katten. Min tur att ha henne nu då mamma,haft henne ända sedan jul! Saknat vårt mys här hos mig, älskar min lilla hårboll <3



Balsam för själen

Sisådär kul att bli väckt 06.30 av en valp som står med två ben upp i sängen och river mig på armen... Men så har hon låtit mig sova till åtta, halv nio de andra dagarna och då jag inte har lust att få kisspölar på golvet var det bara till att knalla upp och ut.

Och det var en helt fantastisk morgon! Sol och 19 grader!! Inga människor ute utan lungt och stilla. Bara fåglar som kvittrar från varenda buske och träd och det är ju bara underbart att lyssna på.
Tillsammans med alla dofter från hägg, spirea, haggtorn och alla frukträd som körsbär och äpple som står i blom, UNDERBART! Till och med kastanjen har börjat blomma nu! Gick till Visängen där vi satte oss på en bänk och bara njöt!

Minnet av denna tidiga försommar morgon ska jag spara och ta fram en kall vinterdag!



MysBellis

Fredagsmys i soffan med Bellis som bott hos mig några dagar nu.
Fast hon har redan slocknat...




Bio, bio, bio

Ikväll var det dags för bio igen. Tredje dagen i rad! Upptäckte ju att de sista av de 29 biobiljetter jag vann i en säljtävling på jobb för typ ett år sedan höll på att gå ut. Kändes ju lite onödigt att låta dem brinna inne...
Utbudet här på filmstaden är inte det bästa.. De visar ju inte alla filmer men man tager vad man haver!

I lördags blev det EVIL DEAD. Skräckfilm med mycket blod och splatter. Totalt tre personer lämnade under filmen.. Jag tyckte inte den var så hemsk. Lite komisk på sina ställen, när publiken skrattade kunde man tro att det var.en komedi..

I går blev det IDENTITY THIEF.
Komedi som verkade bra när man såg trailern men inte riktigt levde upp till förväntningarn. Helt OK.

Tillsist, idag blev det SIDE EFFECTS.
Lite drama thriller. Intressant ämne, oväntat slut med en twist som hette duga.. Bra!

Men den bästa såg jag veckan innan och det var The Call. Länge sedan man satt som på nålar genom en hel film!

Kul att bjuda 4 bra vänner på lite gratis bio! Tråkigt att jag nu inte kommer vinna fler biljetter genom jobb. Men under tre år så har jag fått så många från jobb att jag inte behövt köpa några egna på alla dessa år så jag ska inte klaga ;)

Spaweekend i Torekov, presentkort på Le Cardinal och Wallmans, oräkneliga antal komptimmar och biobiljetter samt två Rosabandet galor. Har vunnit mycket och är stolt över mig själv, inte dåligt:))

Fika

Efter en lunch på Cafe Viva istan blir det nu eftermiddags fika på Väla!



Prov :¶

Imorse bar det av till Malmö för informations möte och tester. Två och en halv timme senare sitter jag nu bland massa studenter vid kajen intil högskolan och pustar ut... Engelsktestet gick som på räls men svenskan med ordförståelsen som liknade den på högskoleprovet var inte allt för trevlig...

Tänk att det var 4 år sedan som jag hängde här senast då jag gick Medie/kommunikation... Kanske blir det dags igen till hösten, who knows..
Nu ska jag bege mig in till centrum och se vad Malmö har att erbjuda denna fantastiska SOMMARdag!

ZzzZz

Foto

:)

Pinned Image

RSS 2.0