Happy Halloween!

 

Quién <3

Älskar, älskar, älskar denna låten! Lyssnar på den när jag sitter på tåget och drömmer mig tillbaka till sommarens glada dagar i Barcelona. Elena var frälst på denna låten och spelade den om och om igen i bilen. Den fastnade och till slut satt vi där både och sjöng med för full hals.
Den väcker därför så många minnen när vi körde genom det Katalanska landskapen och runt runt inne i Barcelona.
 
 

Simone/Judas

Ja, det har väl knappast undgått någon att det råder storm ute just nu!!! Fick sluta tidigare från skolan för att komma hem innan tågen slutade gå (och ja det är år 2013). Annorlunda stämning minst sagt. Kom lyckligt fram till min slutdestination (till skillnad från många andra verkade det som) så tycker bara det är spännande :)
Gick för ovanlighetens skull hem från centralen (brukar vara skönast att sätta sig på en buss annars) för att uppleva stormen. Och hej hå va det blåste!
 
Passande (och bra) låt!

Skrattvarning

Kan se denna hur många gånger som helst och fortfarande tycka den är rolig :)

Lyckliga gatan

Yes, har inte följt "Alla tiders hits" men har hört versionen av Lyckliga gatan och hejade på den och den vann!
Har alltid tyckt om denna lite vemodiga och sorgliga låt.... Om det som varit som inte finns mer...
 
 

Apple Pie à la Mode

Eller i alla fall OLD-FASHIONED APPLE PIE som den så fint hette i min amerikanska kokbok :) Har inte provat på att göra paj med "lock" innan men det gick fin fint. Har aldrig använt mig av muskotnöt förr heller så får se hur det kommer smaka! Pajen doftar i alla fall ljuvligt och ser proffsig ut så då måste den väl smaka bra också?! "Klassisk amerikansk favoritpaj" låter ju gott :@ Medan pajen svalnar ska jag använda min espressobryggare och svänga ihop en kaffelatte. Sen ska jag njuta av kaffet och pajen och unna mig lite vardagslyx när jag jobbat på så bra med hemtentan och typ är helt färdig =)

Miley x 2

Kickar igång denna hemtentamen vecka med två bra låtar. Long way från Hannah Montana och jag diggar väl inte riktigt hennes nya vulgo stil. Men man får blunda och bara lyssna på musiken:)
 
 
och denna

Firar...

Firar att rapporten är inlämnad, redovisningen är gjord, godkänd på senaste momentet i körskolan, snart är det helg, inga lektioner på en hel vecka... ....... med att baka urgoda pistagekakor med en touch citron och ringlad mörk choklad på.

In Malmoe

Igår blev det träff med klassisarna och utgång i Malmö. Började på ett ställe på Möllan med mat och dryck. Trevligt men så var det ju också ett härligt gäng :) Idag blir det lugna puckar... har inte blivit frisk från min förkylning än... suck...

Torsdags mys

Idag blev vi i gruppen äntligen färdiga med vår rapport i kursen offentlig förvaltning *jippi* Deadline är på måndag så nu ska vi bara korrekturläsa den, men vi gav oss ledigt imorgon så nu är det långhelg igen *I like*. Firar detta med en sats "kalla det vad du vill bollar" och nypressad "Orange Zing" med morötter, apelsin, ingefära som förhoppningsvis ska ta död på min förkylning. Blev färdiga tidigt idag, skönt att vara hemma tidigt, nu blir det en lugn och vilosam eftermiddag. För det är jag väl värd ☆

Sweet as...

Sitter och tittar på Dessertmästarna på 5an. Sitter och dregglar över alla godsakerna. Men även (eller kanske mest) över jurymedlemen Roy Fares. Tills jag precis googlade honom och fick fram att han är gay. Lord have mercy...

Äntligen fredag

En mycket trevlig fredag som om några minuter är slut. Har varit fullrulle hela dagen. Började med körlektion, efter den gick jag till stadsbibblan och skrev lite på analys delen till gruppens rapport. Sen kom mamma dit och lämnade av Bellis som jag skulle vara barnvakt, förlåt hundvakt till. Hon lämnade också av en påse nybakade kanelbullar som jag mumsade på och bidrog till att fira just kanelbullensdag! Gick en runda på gamla kyrkogården med Bellis på vägen hem. Plockade en massa kastanjer och njöt av det fina höstvädret. Innan mamma kom så badade jag Bellis, torkade och kammade henne så nu är hon så mjuk och fluffig igen! Sen begav jag mig ner till stan för att träffa en klassis som jag skulle på bio med. Laddade upp med en bira på Utposten. Sen till bion för att kolla på skräckisen "The Conjuring". "Du kommer skrika, få mardrömmar, den är hemskare än Paranormal Activity". Lät lockande, äntligen en riktig skräckis som skulle skrämma en. Men nej, en scen var så pass att jag tänkte "nu så!" Men nej... inte blev jag skrämd inte. Tyckte nästan den blev lite parodi på slutet med exorcismen och jag fnissade istället för att skrika... Det ska dock noteras att mitt sällskap satt med händerna för ansiktet så för vissa kanske den var skrämmande :) God natt nu ska jag drömma sött utan mardrömmar :))

Welcome to the family

Kunde inte motstå... Velat ha en Michael Kors väska så kollade runt på nätet. Hittade en på Nelly i en vacker vinröd färg. Stod dock att den var röd så var lite osäker på hur den skulle se ut IRL. Men idag kom den och I so totally, absolutely love it. Vem har sagt att man måste leva fattigt som student, I'm not gonna!

RSS 2.0