So true

 
 
Pinned Image

Keep on running...

 
 
Pinned Image

;)


I won't

Pinned Image

Bittersweet

I dag är första dagen på resten av mitt liv. Wish me luck .)
 

Thank you satan?

Presidentval i USA och resultatet kommer ikväll, om nu någon mot förmodan missat detta ;)
Med tanke på att det är 2012 och jorden eventuellt snart kommer gå under är det inte förvånande om Obama vinner igen.Teorierna har ju florerat de senaste åren om att han är djävulens hantlangare och det finns en uppsjö med "bevis" på detta runt om på nätet. Ingen annan president har väl stämplats så?
 För alla vet väl vid det här laget vad "Yes we can" blir baklänges?... =))
 
 
Så nu står det mellan den gudfruktiga mormonen och anti-christ ?

Sexoffenders

Satt och kollade på reprisen av "Pedofilernas natt". I staden Anderson måste alla registrerade sexförbrytare inställa sig i en aula på eftermiddagen/kvällen Halloween och sitta där ett antal timmar så att barnen i staden kan gå trick or treating i "lugn och ro" utan att vara rädda att knacka på fel hus...
De intervjuade några som fanns med i registret samt några anhöriga samt oroliga föräldrar som satt och sökte upp vilka registrerade förbrytare som fanns i deras område på polisens hemsida. Man kan alltså söka på en stad och få fram namn, foto, adress och information om brottslingarna.  Övergrepp mot barn är så fel så jag inte ens kan beskriva det, men där fanns t.ex. en man som när han laddade ner porr hade fått med bilder på flickor som var typ 14-15. Han fick fängelse några månader samt att han skulle vara registrerad i detta register i 25 år. Han berättade att på grund av detta så kunde han inte söka ny bostad eller jobb för så fort någon fick nys om hans förflutna, vilket alltid kom fram förr eller senare då de flesta är inne hela tiden och kollar om några nya sexoffenders blivit registrerade i deras område, så var allt kört...
Visst there's two sides to every story, men kan tycka att bara de grövsta förbrytarna skulle finnas på listan. Fast och andra sidan så kanske det avskräcker andra..
Gick i alla fall in och sökte på Sleds (South Carolinas Law Enforcement Division) hemsida och vipps, så lätt var det att hitta en massa äckliga sexförbrytare...
 
http://www.icrimewatch.net/offenderdetails.php?OfndrID=674286&AgencyID=54575
 
 

♥ helgen

Då var helgen redan slut och det kändes som att den tog slut så fort! Men tiden går ju som bekant fortare  när man har roligt och detta har varit en väldigt bra helg på flera sätt och vis =)(=
 
Har dels varit på bio och sett  Ted, besökt nära och käras gravar och tänt ljus. Djurkyrkogården slår dock allt. Fick sällskap av många som bara åkte dit för att titta på alla ljusen och hänföras. Så vackert.
Har dessutom ätit flera goda måltider samt fått en hel del saker gjorda. Fick ljung, silverekar och murgröna av mamma som hon tyckte jag skulle ha i balkonglådan nu när penserna inte blommar längre (och i fler aveckor har jag tänkt att jag måste ta ner den för det har sett för jävligt ut med vissnade växter..) Så det fixade jag till samt att jag planterade löklådan jag köpte härom veckan i en annan balkonglåda som får stå vid husväggen under vintern så får jag hoppas att de börjar spira framåt våren!
 

Rosa Bandet 2012

Då var jag tillbaka i verkligheten efter två helt fantastiska dagar i Stockholm!
 
Allt gick bra med resan upp och vi möttes av strålande solsken i huvudstaden denna sista dag i oktober. Efter att vi checkat in på Clarion Sign och inspekterat våra rum möttes vi upp i receptionen och gav oss ut på stan. Ett par hade möten m.m. men vi 4 vinnare och en reklamare gav oss ut och gjorde stan. Åt lunch i Gamla stan, strosade runt på Drottninggatan, bondade med varandra och bara njöt.
 
Efter ett par timmar begav vi oss tillbaka till hotellet men på vägen tog vi en tur in på Systemet och laddade upp med lite rosa skumpa att förfesta med!
Så när vi gjort ve oss i våra egna rum och svidat om till galadressen så möttes vi upp i en av tjejernas rum och laddade inför galan ;)
 
Själva galan var så klart fab! Tog taxi till Cirkus på Djurgården och kom dit strax innan 5 och hann mingla och dricka (ännu mer) skumpa innan vi satte oss vid bords. Vi satt samlade och till höger om mig hade jag insamlingschefen på Cancerfonden som var väldigt trevlig och intressant att prata med. Linus Wahlgren stod för underhållningen och vid bordet bakom satt Elisabeth Terras-Wahlberg.
Maten var inte direkt top notch men den franska chokladtårtan till efterrätt slank ner (and so did the wine..)
 
Galan var färgsprakande och väldigt bra! Vi hade super bästa platserna och satt vid bordet precis bakom den lilla scenen som var mitt i salen. Så varje gång René Nyberg eller någon av artisterna var där så syntes vi i bakgrunden =) Många fler kändisar än det var i Göteborg. Från min plats såg jag Hollywoodfrun Margareta Svensson, Per Holknekt, Superstylisten Jonas Hallberg, Supermodellen Caroline Winberg, Project Runway coachen Rodi Heinz, för att bara nämna några :P
 
Även om vi satt där uppspelta och hade jätte roligt så var det några tuffa bitar att uthärda. När de tog upp folk som fick sina cancerdiagnoser och genomgick operationer och behandlingar. Kvinnor som inte överlevde denna fruktansvärda sjukdom. Fast jag hade försökt stålsätta mig och försökte tänka på annat så kom tårarna. Tänkte på min mamma och hur enormt tacksam jag är att hon överlevde operationen och hade "tur i oturen". Men lika lättad jag är över det så finns oron och ångesten ständigt där över att cancern ska komma tillbaka. Och det kan vara riktigt tufft...
 
Sen blev det i alla fall efterfest med rosa drinkar och massa dansande. Vi resurs tjejer ägde lätt dansgolvet :-)
Så det blev dans och skratt och håll i gång resten av natten, typ :P
 
Dagen efter så kändes det av att det var just dagen efter... Efter den mäktiga hotellfrukosten ville alla upp till sina hotellrum och lägga sig att vila några timmar innan vi skulle ge oss av. Men inte jag inte! Jag gav mig ut på egen hand i Stockholm för en liten shoppingrunda och styrde stegen till NK och Hermes butiken, Har i flera år velat ha ett emaljarmband och när jag var i Stockholm i somras så hade jag bestämt mig för att köpa ett men just då hade de knappt några roliga färger inne. Men nu så! Provade och funderade och till slut bestämde jag mig för ett i vitt och guld. Blev super nöjd! Jag brukar försöka unna mig lite vardagslyx och även om detta verkligen var i överkant så tycker jag att jag var värd det ;)
Gick sen i lite andra butiker och jag är så glad över att jag hittar så bra i Stockholm som jag faktiskt gör. Men är man där minst en gång om året så ger det ju nått!
 
Först lite bilder från hotellet.
Mitt badrum hade av någon anledning en handikappstol...
 
   
  Min mindre roliga utskikt...
 
   Fint lyxigt designhotell!
 De hade 5 olika hissar och varje hade en egen "musiksmak". Denna bilden är från rockhissen, sen fanns det bland annat pop och disco (ja den hade en discokula)
 En liten den av all frukost jag proppade i mig... Brukar ju inte äta english breakfast annars så jag passar på när jag bor på hotell.
 
The girls in the city and pre-partying!
 
 
 
Gaaaaalan!
 
Lånat några bilder från min kolega samt att jag hittade oss bland vimmelbilderna på finest.se!
 
 
  
  
 
  
  
 
 
 Helt fantastiska två dagar, fantastisk gala, fantastiskt sällskap och jag är sååå nöjd!
 
Och så klart mitt nyinköpta bling bling!
 
  

RSS 2.0