The x-mas is over

Då var julen över för den här gången. En riktigt mysig jul blev det i alla fall med allt som hör julen till. Värsta snöstormen i söndags när mamma hämtade mig och Mizzi, gick ut en runda in the old neighborhood i snön på lillejulaftonskvällen. Tycker området förändras för varje gång jag är där... Glad att jag inte bor där mer faktiskt.
 
Var ute och festade i fredags, firade att jorden inte gick under och att det snart var jul. Blev en lyckad ute kväll:)
I lördags samlades vi några för middag hemma hos Eli med julklappsbyten m.m =))
 
Julafton var mysig som vanligt och jag hade tydligen kommit med på tomtens "snäll-lista" med tanke på alla fina julklappar jag fick. God mat blev det också. Juldagen och annandagen spenderades med bröderna och deras familjer. Spelade spel och annat som hör julen till.
Blev också en runda till Väla på Annandagen, det hade ju inte alla andra i nordsvästra Skåne tänkt höhö.. men vi hittade parkeringsplats direkt och i de affärer jag gick in var snabb och duktig personal så inga jätte långa köer.
Köpte vinglaset jag tittat på ett tag, Carolina Gynnings serie på Cervera. Valde det som hette "Mind Control"
- Tänk positivt och lyckan kommer till dig. Tänk positivt och du har hela världen för dina fötter.
I like.
 
Carolina Gynning Vin mind control
 
Brukar inte hittade något på rean så brukar inte ge mig ut. Men nu letade jag efter en outfit till yogan jag ska börja på igen och hittade snygga kläder från Nike som hör och häpna var på rea!
 
Ny vankas nyårsfirande och det ska bli kul!
Nu längtar jag bara hem och hoppas kunna ta igen den sömnen jag missade i natt... Kollade på en film och sen kommer jag inte ihåg mer än att jag vaknade några timmar senare... Gick och la mig men kunde inte somna om så låg och vred mig och tittade på klockan, säkert i 2,5 timme. Kollade på klockan sista gången och då var den 4.15... 2 timmar tills jag skulle upp. Lyckades somna för jag drömmde massa skumt, att jag var i Amsterdam och letade efter restaurangen Mussol (en restaurang i Barcelona där jag i somras åt en av de godaste rätter någonsin). Hittade den men då var det en skottskpub, och ja... fråga mig inte vad som hände sen haha.
 
Kanske går en runda i stan först, kanske inte.... 1,15 kvar tills jag loggar ut för detta året!
 

*blink blink*

Happy holliday!
 

God Jul

God Jul alla glada!
 

Dan före dan!!!

Jeeeej!
 

Sista dagen (innan julledigheten, inte jordens undergång)

2012-12-21 klockan 12.12 skulle det hända men ingen undergång än? Eller de kanske inte går efter svensk tid?
Nu slutar jag i alla fall och ska ge mig ut i vad som ser ut att vara värsta stormen. Några snöflingor yr omkring också ser jag! Bring them on.
En snabb sväng i stan och sen hem och ta igen den knappa sömn jag fick i natt. Sen ladda för utgång men piña con lada =)
 
 
Har tidsinställt några inlägg som ni får hålla tillgodo med den närmsta veckan.
Gör nu som jag och bara njut och vila upp er och njut ännu mera av ledighet, familj, nära och kära, julmat, godis och julklappar!!!
 
 

Dan före dan (och kanske före dan före dan före dopparedan)

Om en vecka är julen över och man sitter här på jobb igen efter ledigheten. MEN jag ska inte ta ut det tråkiga i förskott utan passa på att njuta nu dessa 4 dagar som är kvar till själva julafton och sen bara njuta ännu mer de tre juldagarna!!
 Har försökt göra något juligt varje dag nu senaste tiden för att komma "in the Christmas spirit" men det känns som att den lilla julkänslan man hade fått försvann samtidigt som snön.
Idag har jag i alla fall inhandlat de sista klapparna så nu är jag fäääärdig! Blev färdig lite tidigare så kom till jobbet tidigare men då hinner jag ju sitta och skriva ett inlägg här och det blir ni väl glada över? =-)
 
Gårdagen var ingen direkt höjdare, hände en del saker som jag inte var beredd på som satte saker och ting ut balans. Som att ett spöke från det förflutna helt plötsligt dyker upp efter ett par års tystnad och sätter världen i gungning, och inte på ett positivt sätt....
I mose när jag vaknade hann jag för typ en halv sekund tänka "oh va skönt, allt var bara en mardröm", innan verkligheten brutalt sköljde över mig och gav mig en kalldusch till uppvaknande när jag insåg att saker och ting faktiskt hände igår och saker och ting gick som det gick...
 
Vid sånna tillfälle är jag så sjukt tacksam att jag har så fina vänner som man kan beklaga sig få och få peppning ifrån. Det har tagit tid men känns som att jag nu vaskan bort allt skit och fått fram de verkliga guldklimparna att behålla!!!
 
Sitter och väntar på att vi ska få julklapp från jobb, men det kanske inte blir något så som läget ser ut här. Julfesten på Julgalan var kanske en julklapp för det kostade ju nästan 1000:-/person. Oh well, vi fick ju chokladkalendrar och jag har inte öppnat några luckor på min än så jag kan ju alltid tröstäta 24 bitar på en gång :))
 
Imorgon: Jordens undergång? Passande att det är vintersolstån just den dagen....

Amazing weekend

Tillbaka i verkligheten efter en amazing helg!
Fredagens julfest med jobbet (hela koncernen faktiskt) på Julgalan i nya Helsingborgs arena (som var jätte fin om än lite för lite, hade varit bättre om de satsat på en större så vi hade haft möjlighet att arrangera deltävlingar i Mellon eller nått) var verkligen hur rolig som helst!
Började "förfesta" lite hos en kollega så där blev det några glas champange. Sen fortsatte drickandet eftersom det ingick ett stort dryckespaket till julbordet + att två nyktra kollegor gav bort sina baileys och drinkbiljetter :-))
 
EMD, Peter Jöback, Molly Sanden, Lisa Miskowsky m.fl underhöll men alla dem hade jag ju sert IRL tidigare men däremot var dessto roligare att få se Kate Ryan uppträda! Fick höra min favorit låt av henne Ella, Elle L'a
 Vi stannade kvar på efterfesten och sen trippade vi ner till stan i snön och fortsatte natten där. Även om vi blev störda på ett ställe där brandlarmet började ljuda, men då var det bara att ta drinken i näven och gå in på nösta ställe :P
 
Hur mycket skratt som helst, speciellt när vår trafikledare vann sångtävlingen och alla sen skulle dansa till Gagnam Style (jepp, I did it!). Finns på youtube!
 
I lördags blev det en sväng på Väla. Roligt att kolla på folk som virrar runder och försöker få ihop julklapparna. Roligt säger jag, men jag är ju faktiskt inte färdig med det själv.... Men ska ta en sväng i stan i morgon efter jobb hade jag tänkt.
Köpte även julgranen i lördags. Orkade bara fixa med ljusslingorna då men igår blev det färdigpyntad och jag njuter av grandoften där hemma (riktig, doftande julgran ska det vara!).
 
 
Ikväll fortsätter jultemat, så här 1 vecka före julafton med julbord på IKEA. Har blivit lite smått besviken på deras julbord de senaste två åren men detta året är det Tareq Taylor som gjort det så jag hoppas att det inte är en massa konstiga smaker... Hade aldrig velat betala fullpris men tack och lov är man Family-medlem!

Lucia igår och Julgala idag

Då var jag från och med igår tillbaka på jobb. Känns väl ok, än så länge :P. Jobbar bara deltid nu och det är en gudagåva, hade inte pallat helttid just nu, när man varit ifrån ett tag.
Slutade vid lunch igår och efter att jag laddat busskortet och köpt på mig några lussebullar (fick på jobb också men men på själva Luciadagen måste man äta minst tre!)
Sen gick jag in på Kicks och unnade mig lite. Hade planerat det eftersom dem den 13:e hade 50% på D&G Light Blue parfymen, så en sån blev det + Glam Glow ansiktsmask, sån där amazing produkt som aaaalla i Hollywood använder, eller nått. Men blev sugen på att testa.
Vågade dock inte testa den igår då det är julfest med jobbet ikväll och skulle man mot förmodan få en allergisk reaktion i ansiktet är väl ett sådan tillfälle inte idealiskt:P
 
Sen satte jag fram mitt lilla luciatåg på vardagsrummsbordet och satte mig och plitade julhälsningar på julkort. Japp, old style men tycker själv om att få julkort, och även att skicka. Blir bara till the closest circle men det är väl så det ska vara...
 
Ikväll ska jag till Helsingborgs Arena på Julgalan. Ska bli riktigt nice att inviga vår stads nya arena, att se en stjärnspäckad julshow och få lite julmat i magen samt umgås med de bästaste av kollegor :-)
 
 

Keep ya head up

Länge sedan jag de tidsinställda inläggenni har fått hålla tillgodo med men bloggen ligger lite på is just nu. Har ingen ork eller lust att skriva något nu. Även lite svårt att avväga vad jag vill dela med mig av här, eller inte. Fortsatt många antal besökare här inne men vissa saker vill man ju inte dela med allt och alla. + att de som räknas som vänner ändå vet vad som hänt och sker... till alla som hört av sig och frågat hur det är med mig. Det värmer verkligen.
 
Pendlar emellanåt mellan hopp och förtvivlan, försöker ta en dag i taget och hålla mig aktiverad. Men tiden går så fasligt fort och snart är det dags att så sakta återgå till det normala livet.
 
Flumm, flumm, men ville bara säga att jag lever. Och mår okej. Ibland mår jag jätte bra, ibland sådär och ibland, ja...  Som livet är kanske?
 
Återkommer med fler ROLIGA och INTRESSANTA inlägg här snart.

RSS 2.0