I'm not a tree

Så har den kommit. Dagen jag väntat på sedan jag lämnade in intresseanmälan om att få frivillig avgång för flera månader sedan...
Kändes mer än skumt i morse när jag insåg att det efter 38 månader var sista gången jag tog buss 22 till jobb.
Visst är det jobbigt att bryta en vana samt sluta på ett ställe där man tillbringat så mycket tid, man är ju mer på jobbet än hemma känns det som ibland. Har ju verkligen levt och andats denna arbetsplats så länge, men nu är det slut.
Ibland kommer det en chans som man bara måste ta, har man som jag velat bort från jobbet man haft ganska länge och en sån här chans kom var det som en skänk från ovan.
Vi är många som doppat av men nu är det dags för sista kullen att sluta
 
Efter en extra jobbig höst började jag se ljuset i andra änden. Det är mörkast före gryningen som det ju heter...
Är dock väldigt glad att jag blev uthyrd och fick möjlighet att sluta i samma byggnad där jag den 1 mars 2010 började.
Har trivts bättre med dessa arbetsuppgifter och fått lära känna fler undebara kollegor och haft kul på jobbet, vilket dock bara gör det lite grann svårare att släppa taget. Det gör lite ont faktiskt... Kvar här hade jag kanske kunnat vara men en arbetsbefriad sommar lockar mer. Mycket mer.
 
Jag hjälpte till med postsorteringen nu för en stund sen och då var det ett kuvert med kattbajs i (dock inte jag som öppnade thank u lord...). Talande eller inte så får den informationen avsluta detta inlägg.
 
Nu ska jag på lunch med bästaste kollegan Louise!
 

Baka liten kaka

Blev en ny sats kärleksmums! Bjöd ju på det sista dagen på TR men nu är det snart dags för sista dagen på banken där jag en gång för länge sedan började, så då ska såklart fina kollegorna på backoffice också få smaka kaka=)
 

Feels this moment

LOVE.THIS.SONG.
Men samplar man A-Ha's "Take on me" kan väl inget gå fel *höhö*
 
Sista jobbveckan påbörjad... Snart är det finito. But until the gates are open, I just wanna feel this moment.
 
 

En vårdag i bilder

Njutit till fullo hela helgen av det underbara vädret!
Igårkväll blev det första gången på uteservering. Lite småkyligt emellanåt men en filt över benen gjorde susen!
 
Idag var jag med mamma och Bellis hela dagen. Gick en sväng på bakluckeloppisen, handlade blommor till balkongen (som jag redan planterat så nu är det liv och färg i lådorna!)
 
Gick promenad vid en äng full av scillor!
 
 
Matat ankor!
 
Druckit milkshake!

Good morning saturday!

Pinned Image

Bulle-med-Bulle

Leftovers från fredagsfrukosten + gottis från fredagsfika, vad göra? Jo bulle med bulle så klart!
 

Last supper...

Sista fredagsfrukosten på resus... Sorgligt men sant.... Tog med mig och tänkte sitta framför datorn och äta för att fortsätta arbeta samtidigt då jag ska på massage nu halv och tar min rast då. Men så fick jag precis ett mail från massören att hon ställer in pga. att hon hade känningar från en skada. Så tar mig nog ut till fikarummet med kollegorna istället.
Och jag som är i stort behov av massage! Så ska kolla upp um jag hittar nått massageställe som har tid till i eftermiddag.  Ikväll ska jag bara vara hemma, har inte haft en hemma kväll på hela veckan. Lång-fika-som-blev-middag-som-blev-aw i måndags, kolonin i tisdags, ute och käkade i onsdagskväll och yogan igår. En kompis kommer över med lite charkisar och ostar och något gått att dricka sen blir det nog film eller nått.
 

Best Buy!

Ojoj... farligt att gå in i en butik "bara för att titta"... Blev nämligen flera saker som följde med hem.
Efter yogan var vi några som gick bort till Söderpunkten som kvällen till ära hade Sambakväll (eller nått) med kvällsöppet till 22...
Den nya affären "Best Buy" hade öppnat och det var som en blandning mellan inredningsbutiken Chilli och intredningsavdelningen på GeKås. Fina saker såsom tavlor som man mer än gärna vill ha hemma (om man bara hade haft plats för det...) och hyffsat billiga priser...
Hade några intensiva övningar för armarna på yogan och de var mer än plågade när jag släpade med mig shoppingkassen upp till söders höjder :)
 
Blev bland annat en verktygslåda. Ja jag äger faktiskt flertalet vertyg och tyckte att denna var snyggare än att ha dem i en glasslåda:P 69:- pix var som hittat!
Köpte en ny slikkepot eftersom den andra råkades typ knäckas... Hundleksaker för 15:-, en stor fin pläd med vargmotiv för 49:-. Att ha i bilen till Bellis tänkte jag. Fint alum med rosor som kanske blir en morsdagspresent.
Med mera med mera...
 
Så har ni inte varit där rekommenderar jag ett besök!
Nu ska jag släcka tittorna...
 
 

Cruz @Lindex

Penélope Cruz har gjort en kollektion för Lindex som kallas "Party Perfect".
Tummen ner, typ  inget snyggt alls och inget jag kommer köpa... Lite besviken, too bad.
Samt att de nyanser av blått och grönt som typ samtliga plagg finns i inte är så jätte snygga...
 
Ni hitter kollektionen här

Life


Missing Paris

För ett år sedan var jag i Paris. Soligt och varmt var det och jag hade hellre suttit kvar i solen på bilden nedan.
 Här är det grått och trist. Men nu har sista nedräkningen på jobb börjat, 7 arbetsdagar kvar!
 

Ljuvlig helg

Så är helgen redan slut. Näst sista helgen, sen behöver jag inte bry mig allt för mycket om vilken veckodag det är för då tänker jag ta till vara dag och leva i nuet. Eller något=)
 
I går var vi i kolonin hela dagen. Jag klippte 4 äpple träd och har tre kvar som jag får ta en annan dag. Kroppen behöver återhämta sig lite, hade ingen direkt träningsverk innan idag men nu börjar jag känna av den.
+ att vi var vid Råådalen idag då de invigde de nya promenadstråken och gick en ganska lång runda. Gick tipspromenad och njöt av solen och värmen. Hade sen en minipicknick och ansiktet har minsann fått lite färg!

Ooops!

Klippte Mizzi lite. Hon blev inte så glad.
Right meow!
Mohahahaha

#sista dagen

#slut #hejdå #glädje #lycka #ro #kramar #tårar #saknad
 
Girl Saying Goodbye emoticon (Goodbye emoticons)

Skogspromenad

Hemma efter en lång promenad i skogen vid Kungshult. Helt underbart väder, var fint hela dagen men sen började det blåsa lite men i skogen var det lungt och vindstilla.
Provade flexikoppel till Bellis och det gick jätte bra och mycket lättare då hon har för vana att trassla in sig i det andra när hon springer fram och tillbaka och hit och dit. Bellis blev 11 veckor idag =) Så att gå fot är inte aktuellt riktigt än. Hon får vara den valp hon är full av energi och sprallighet ett tag till, det lilla livet :-)
 
Super duktig hon är på att gå även om hon blev trött och jag fick bära henne på slutet.
Blir dock många uppehåll när man möter folk som stannar och säger "naaawww" och vill klappa....
Men Bellis älskar uppmärksamhet och hälsar gärna på allt och alla. Till och med en bamse Golden Retriver som hon ville leka med och studdsade upp och ner :P
 
När en joggare springer förbi får man hålla hårt annars kutar hon efter hehe.
 
Första vitsipporna har tittat fram! Lovely!

Change

Gårdagen flöt på och det var faktiskt rätt kul att vara tillbaka och ännu roligare att kära kollegor välkomnade mig tillbaka och man fick några kramar. Har ju faktiskt inte varit här på 7 veckor, scheisse vad tiden går fort..., än när jag varit uppe om på möten, så de har hunnit sakna mig lite=)
Har inte saknat telefonen ett dugg men det var nykommet och kändes ok.
 
Idag däremot har jag redan ledsnat och nu sitter jag och räknar timmar och minuter till nästa rast och tills jag ska sluta. Någon sa att om man behöver två väckarklockor för att komma upp på morgonen gillar man inte sitt jobb. Jag behöver tre. Enough said...
Tur att det bara är tre dagar kvar. Sen 7 dagar i arkivet sen finito!
De tvivel eller den osäkerhet jag kände inför att sluta vet jag nu att jag inte behöver bry mig om. Jag har tagit rätt beslut och ja, en del av mig kommer faktiskt att sakna allt detta, tro det eller ej, tre år sedan jag började på banken och 2,5 har jag jobbat på detta stället så lite svårt kommer det vara att bryta upp med det invanda...
 
Nej, nu är sista rasten slut och nedräkningen tills jag slutar börjar. Då blir det promenix med Bellis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista veckan

Tog ett tag att komma till jobbet idag då bussen började sacka vid Hälsobacken och fick köra in till sidan och startas om några gånger. Men vid motorvägen ihöjd vid Maxi  hände det igen och denna gången gick den inte igång... Så nästa 22a fick stanna där vid diket och plocka upp oss strandade ressenärer... Men nu är jag här och nu är det måndag och dags för sista arbetsveckan på Teleresurs. Sedan återstår 7 arbetsdagar på banken innan jag slutar...
Känns upp och ner känslomässigt. Jag vill här i från i grund och botten men några "men" finns och det tar emot att lämna en del av kollegorna...
 
Laddar upp med the number one song right now.
 
 

Längtar efter mina små!

Längtar tills jag slutar jobb idag och blir hämtad av mamma och Bellis och sen hem till Mizzi och jag ska mysa och gosa allt vad jag kan med de små liven som jag längtar efter!
 
Pinned Image  Pinned Image

;)

Foto

Våren snälla kom nu!

Är det bara min kropp som värker i varje cell av längtan efter våren?

Smaskigt :)

Var och fikade/åt på nya stället Mandarin idag, gammla Zoobar. Tog en Ceasarsallad som var riktigt god!
Blev även två kaffelatte och x antal chokladbiskvier. Beställde vars en men sen märkte kanske servitören att vi suktade efter fler för han kom med de tre som var kvar och vi behövde inte betala för de första heller =)
Men nej, vi tryckte i oss alla :P
 

Missing

Gud va jag saknar Barcelona och alla underbara vänner där.
Lyssnar på denna låten som var min och Elenas låt i augusti som vi lyssnade på non-stop....
 
 
 

Thrift shop

Så var det fredag och nu tar jag helg till denna grymma låt!

Yoga :))

Så börjar det bli dags för veckans yogapass! Härligt härligt
 

The final countdown...

Då har nedräkningen börjat... När april är slut är även mitt arbete inom denna koncernen över. Skrev på alla papper hos human resources i förra veckan så nu är det officiellt.
Kan inte säga hur skönt det känns.
Har velat detta länge och när denna möjlighet kom upp var det precis vad jag behövde och jag hade verkligen tur i oturen att det blev som det blev.
1 månad kvar sen bli jag arbetsbefriad med x antal månadslöner så jag ska verkligen njuta denna sommaren. Efter allt som hänt så kan jag tycka att jag är värd det :P
Sen börjar förhoppningsvis nya spännande utmaningar till hösten=)
 
Så nu är jag kvar på banken ett tag, sen upp en vända och sitta på telefon för att sedan avsluta där allt en gång började lagom till Valborgsmässoafton! *fingers crossed*
 
The end is near...
 
 
 

Home

Hade egentligen tänkt åka hem från mamma igår efter att ha varit där sen i torsdags. Men kunde inte lämna de tre M:en. Mamma, Mizzi och Minstingen=)
Är hemma nu och mamma och minstingen följde med upp och Bellis hittade genast sin favoritplats.
 

I kolonin

Första besöket för Bellis i kolonin! Hon gillade det verkligen så det blir inga problem att tillbringa hela sommaren där.
Hon gillade även att ha på sig sele och gå i koppel samt åka bil. Nemas problemas för denna underbara voffsing=)
 

RSS 2.0