a facial

Nyss hemkommen från en underbar ansiktsbehandling. Provade för första gången Lasergruppen på Järnvägsgatan. De finns i en jättefin våning som jag lätt hade kunnat bosätta mig i; en riktigt fin gammal sekelsskiftesvåning!
 
Hudterapeuten la en kemisk mask från dr Gross som, trots att det sved och stack i början, var en riktig hit.
Huden var helt fantastisk len och completely flawless efter.
 
Nice att kunna unna sig lite lyx mitt i veckan ;)
 
How to choose the right type of facial for YOUR skin

En lyckad kväll

Så var det söndag och här ligger man totalt utslagen i soffan. Glömde bort att spela in Vampire Diaries i går och hade inte vaknat än när reprisen var idag så ska in och kolla på tv6 play nu. Går ju inte att missa min favorit serie!!

Gårdagskvällen var great! Hade hur kul som helst. Var iväg under dagen men när jag kom hem så var det att förbereda lite inför matlagningen, sen duscha och göra vé sig.

När Louise kom började vi med att korka upp vinflaskan och snicksnacka lite. Sen lagade jag maten, bjöd på min signaturrätt som jag kallar "Barcelona-rätten" eftersom det var där jag fick tipset, serverade den med min goda aioliyoghurt. Som vanligt blev det jätte gott och den var uppskattad.

Sen fortsatte vi med Piña Colada och jag slängde ihop en chokladfondant till efterrätt som var himmelsk:)

Sen blev det utgång, lite Cuba Libre och sen Sirocco. Dansade så fötterna värkte och  hade hur kul som helst!

Var sen på "efterfest" där det fanns en pitpull hund som förvisso var jätte snäll men den blev typ helt galen i mig och kunde inte låta mig vara i fred. Hade fullt sjå att putta bort den och hålla den på avstånd för att slippa bli slickad i ansiktet...Enormt stark jycke så mörheten i kroppen idag beror nog på att jag fick ta i allt var jag var värd när jag skulle hålla den borta.

Har en massa blåmärken på benen också, vet dock inte vart de kan komma ifrån haha...


Partyyyy

Laddat för helgen...  Nu blir det åka av!
 

Sol!

Så underbart väder det är idag! Solen skiner och alla tycks genast bli lättare till sinnet.
För en gångskull kommer jag hemmifrån tidigt och kunde gå en rätt lugn promenad ner till stan och stå i solen och njuta 5 min innan bussen kom! Lovely!
Har kort lunch så hinner inte ta en promenix, får kanske bli eftermiddags pausen.
Lång dag med yogan ikväll så behöver ladda batterinerna. Även om det står en burk V-energy i kylen och väntar på mig :-)
 
 

Life on a monday

Så var det måndag igen. Inte mycket bloggande för har haft för mycket on my mind... Mycket som händer och mycket på gång men just nu är det stiltje.
Känns lite som att jag står i stormens öga....
Som vanligt ligger det i andras händer. Andra som bestämmer när jag ska bli uthyrd till banken, när ska jag sluta m.m. m.m.
Många tankar och funderingar och planering som maler runt i huvudet. Inte ens på natten kan jag få slappna av och återhämta mig. Den ena nattens dröm är konstigare och mer utmattande än den förra. Men det är bara att pallra sig upp när klockan ringer och försöka fungera som normalt. Försöka att inte leka drömtydare och undra över vad drömmarna kan betyda...
 
Helgen bestod bland annat av ett besök på Wallmans på lördagskvällen. Hade presentkort kvar från en säljtävling på jobb som höll på att gå ut så passade på att utnyttka dem. Lite dumt att låta 1000:- gå till spillo.
Det var iafl. trevligt, inget jag själv hade betalat för men gratis är som sagt gott. God mat och rätt bra show.
 
Skrattade gott när jag upptäckte att en viss person avslutat vänskapen på FB efter att ha känt sig träffad efter kommentarer och en bild som lades upp. Well he should...
 
Nu börjar snart Game of Thrones och sen väntar sängen.

En sån dag...

Idag är en sån dag där man helst av allt hade velat stanna kvar i sängen med täcket över huvudet.
Men det är bara att köra på och hoppas att det blir bättre ju mer dagen lider...
 

Snöig helg

I lördags gick jag och sällskap en långpromenad i Välaskogen. Helt fantastiskt vacker med all snö som låg på grenar och som man fick pulsa sig fram igenom. Ett riktigt Narnia-landskap. Försökte allt vad jag kunde att insupa det vacka och spara detta minne (för att ta fram typ en het, svettig sommardag).
 
Sen blev den en sväng på invigningen av Drömljus. Var redam lite frusen efter den snöiga skogspromenaden och blev riktigt frusen av timmarna i stan. Inte ens en god kebabpizza på Bomb hjälpte :/
Hade lite ont i halsen i dag och kände mig lite sådär, hoppas det inte blir mer!
 
Igår var jag på Fitness-  och Hälsomässan på Arenan. Lyssnade på både Fredrik Paulún och Anna Skipper. Gick runt och kollade och köpte en bok av den förstnämnde som jag också fick signerad :-)
 
Rätt kul där faktiskt, fick lite inspiration och tips.
 

Django Unchained

Sista dagen innan jobbtiderna återgår till normalt, eller ja nästan iafl. Känner lite ångest för imorgon men får ju en mjukstart så det ska nog gå bra=)
 
Var på bio igår, Les Mis i lördags men nu blev det Djngo Unchained. Trodde det var risk att man skulle somna då den varade i 2.45 men det var riktigt  bra så ingen risk för det=)
 
 
Finns det några riktiga män och inte små pojkar där ute kan man ju börja undra...
 
 
 
 

Drömljus

Trevlig syn när man gick till bussen idag, En gigantisk lampa vid Möllegränden. Lite lik den som stod på Lilla Torg i Malmö i julas =)
Och på Södra Storgatan hade de satt upp två enorma kristallkronor och fler var på väg!
 
Allt för Drömljus som börjar på lördag. Roligt att något händer här i stan och mysigt med installationer som lyser upp i februarimörkret :))
 

Veckans låt

Så jääääkla bra, lyssnat på den någon vecka och nu börjar den spelas på radion. Way to go mini-Rihanna...
 
 
 
 
Får inte heller glömma Beyoncés half-time performance under nattens Super Bowl!
 
 

Breathe & smile

Life's good
breathe

Les Miserables

Idag har var jag varit på bio och sett Les Miserable. Den var stjärnspäckad och bra!
Sen blev det en fika och nu är jag hemma och har gjort kvällsmat... Blev stekt bacon, en krämig äggröra samt ungsbakade rödbetor med chevré, honung och valnötter. *yummy*
 
Ikväll vågar jag vägra den jäkla "Mellon". Sitta och genomlida massa skitlåtar, David Lindgren och Yohio kommer ju vara de två som går vidare så nu behöver ni inte kolla!
 
 

@ the hairdresser

Slutat jobbet och är nu på Milano Style för lite slingning och klipping av topparna.
Sen ska jag träffa snyggaste killen från Stockholm för en sen lunch och sen ska vi ta en shoppingrunda i stan och kanske ett glas vin eller en drink, det är ju trots allt fredag ;)
 
Puh, livet är hårt ;)
 

Intense

Så var det fredag igen *jeeey*.
Massa planerat för helgen men det är bara roligt:-)
 
Är ganska mör i kroppen idag efter gårkvällens yogapass. Och jag som tyckte förra veckans jobbiga Sat Kriya övningar var tough enough. Tydligen kan man göra det i max 31 minuter men vi behövde "bara" göra det 3x3 min.
 Men jag gillar verkligen att man med yoga arbetar igenom hela kroppen men inte blir svettig, bara mör;)
Kommer inte ihåg vad den jobbiga övningen från igår hette men det var också någon jobbig ställning där man ska ha armarna ovanför sig och det blir jobbigare och jobbigare och man försöker verkligen att inte tänka på smärtan och man kämpar och så äntligen får man ta ner armarna! Kändes som att det var i kanske 4 minuter så vi blev alla chockade när hon (läraren) sa att vi gjort det i 7 minuter!
Känslan efteråt kändes väldigt skum, typ som motsatsen till att svimma om det finns något sånt. Jätte märkligt, men på ett bra sätt...
 
Oh well, man blir kanske lite flummig av alla ställningar, meditation och mantran ;P
 
Nu är det dags att börja jobba sista passet denna vecka!

RSS 2.0