Typer av illamående

Blev pågatåg hem från Malmö i dag. Det kommer jag undvika i fortsättningen... Seeegt är bara förnamnet.
Fullt med folk så satte mig i den tysta kupén, där var det dock ingen AC på + att jag satt baklänges så började må illa. Bytte kupé i Lund när en stor del gick av.
Är trött efter en lång dag i skolan. Har ont i vänster sida av ryggen efter att ha gjort massa backövningar med bilen de senaste dagarna.
Fick länken till Miley Cyrus fruktansvärda uppträdande på MTV WMAs. Mår ännu mer illa nu...
Varför varför gör du så Miley?
 
 

Back 2 School (back to reality)

Kan inte fatta att jag börjar skolan i morgon. Att jag verkligen ska plugga och bli något. Få en yrkesexamen.
Konsthistoia, Turismvetenskap, Media- och Kommunikation som jag läst innan. 30p kurser i all ära men nu signar jag upp mig på 2 år...
Håller tummarna på att jag kommer trivas, orka, stå ut och vinna.
 
Kan dock inte heller fatta att jag inte jobbat på snart 4 månader! 4 månader som varit alldeles, alldeles underbara! Kan fortfarande inte vilken oerhörd tur i outuren jag hade och så glad jag är över att jag tog chansen.
 
Nu är det sängdags... Wish me luck!
 
Back to School Party ideas

Tadaaa

Kände för att fräscha upp hallen och införskaffa ett nytt hallmöbel. Vips och tadaaa!
(efter att ensam ha monterat ihop det from scratch dvs. :)
 
 

Namnsdag!

En namnsdagspresent jag fick i dag! Gjorde sig bra på insidan av ytterdörren.
Lite svår att få av och få rak men efter lite pill är jag nöjd med resultatet!
 

Räkfrossa

Räkfrossa på Teaterkatten med tjejerna! *smarr*
 
 

Work-It-Out

Sådär, arm/axel/skuldra ska nu vara tillräckligt bra efter krocken för att så smått börja träna igen enligt sjukgymnasten.
And if she says so...
 
Work out!

Ego pics

Me, me, me! Yo, yo, yo! Jag, jag, jag!
 
 
@Opium
 
 
 
 
 
@Princesa 23 Beach Club
 
 
@Princesa 23
@Mango outlet
@La Rocca Village
 
Med hotell W i bakgrunden
 
 
Don ask... *tipsy*
 
 
 
 
 
 

Guapas!

5 år av vännskap. Ryssland och Sverige möts i Spanien.
 

 
Vi var på flera olika klubbar men det som gjorde störst intryck var en där jag aldrig varit förr och aldrig jag skulle hamna på. Nämligen hotellet Ws söndags party. Ute vid poolen, under bar himmel. Sjukt lång kö men ännu en gång kände Elena rätt människor och vi kom in direkt och gratis. Fick till och med posera för deras privata fotograf.
Glitter och glamor, tydligen fanns både modeller och fotbillsspelare på plats, dock inga jag kände till :/
Men bara en massa vackra människor, bra musik, utsikt över stranden, Jag njöt!
Träffade brasilianska killen från Opium där. Han med VIPbordet :))
 
 
 
 
Och så var vi på Hyde. Afterwork där de bjöd på mat! Man gick in tog för sig av buffèn som innehåll typ pastasallade, sushi m.m. Sen minglade man runt och åt. Beställde något att dricka om man ville. Sen förvandlades stället till nattklubb!
 
Med promotern som var nära vän med Elena och Marina.
 
 
 
 
 

Eating and Drinking

Har ätit världens godaste hummus. På mitt favoritställe Princesa 23. Den var deadly delicious! Beställde den en annan kväll också, på deras beach club. Älskar att äta tapas till drinken =) Fetaost, nachos, oliver. Salt och gott!
 
 
Även om det blev mycket god mat så blev det nog mest gda drinkar :PP
 
 
 
 
 
 

Playan

Dagen innan jag åktevar jag på stranden hemma i Hbg. Kände som att jag var tvungen då det antagligen var sista gången för i år. Och det var det nog ja...
 
Det blev ett par turer och flera timmar på playan (eller platjan på katalonska ;) och det var underbart!
Elena hade skaffat bil så nu kunde vi ta oss till de finare, mer orörda stränderna. Långt ifrån Barcelonetta och de andra stränderna i centrum som är rätt så äckliga... Saker flyter runt i vattnet och sanden känns smutsig. Tycker synd om turisterna som bara tar sig dit och tror att that's it.
 
Vid Garra, strax söder och Barca där Elena jobbade på fastighetsföretagets lokala kontor några veckor fanns en fin och perfekt strand där jag hängde medans hon jobbade på fredagen. En annan dag körde vi uppåt kusten en bit till en annan strand.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barcelonetta beach in the evening
 
 
 
 

Home again

Hemma i Sverige igen efter fantastiska dagar i Barcelona.
Nu känns det att den riktiga sommaren är slut och luften har börjat få den där lukten av krispighet som kännetecknar att hösten är på g.
 
Regn och rusk väntar nu men innan dess ska sensommarens sista dagar med omväxlande regn, kyla, värme och sol göra en förvirrad och man vet inte hur man ska klä sig.
 
Fick ett samtal från den andra utbildningen jag sökt till. Kom visst in där också på min reservplats... Ojojoj... jag som tyckte det var så skönt att slippa behöva välja men nu kom listan med för- och nackdelar fram igen...
 
Foton från resan kommer snart...

#feeling awsome!

Sitter pà fastighetsbyràn Lusa i utkanten av bcn där Elena jobbar. Kollat mailen m.m och ska snart gá bort till stranden 50 m bort och relalalalaxa. Efter att Elena hämtat mig frán el Prat ákte vi hem till henne, slappa, drack vino och sen in till centrum och klubben Hyde. Helt underbart ställe!! De hade nágon slags afterwork där de bjöd pá tapas och sushi. Äta hur mycket man ville, sen dricka lite och sen satte nattklubben igáng. Förra áret när jag var här var jag inte pá topp. Hade varit sjuk i nästan 1 mánad med feber, problem med bihálorna m.m Gjorde en kraftansträgning men med den tredje penicilinkuren i kroppen var jag inte helt bra och hade inte sá mycket energi som jag velat Den lángvariga sjukdommen tillsammans med annat gjorde att jag nán mánad senare inte pallade längre och gick i väggen. Fórsta dá vilken enorm skillnad det är nu. Som dag och natt. Vilken resa det har varit det senaste áret. Känner mig som en helt ny människa och már fantastiskt bra. Även om det var fruktansvärt att vara nere pá botten i vad som kändes som ett kompakt mörker sá antar jag att det var ett nödvändigt ont. What doesn´t kill you only makes you stronger. Och nu är jag stonger than ever. Whiplash skadan i armen är bättre och även om visdomstanden fortfarande känns är det inget som kan put me down. The world is mine and I´m a live!! Det är alltid mörkast före gryningen...

Packar

Packar för resan i morgon till España!
Många outfits behövs för shopping, playan och party!



En dag i lyx

Efter en jobbig helg där en visdomstand plågat mig kändes det lite bättre i dag.
Började med att gå till nya nagelsalongen i stan och fixa fransk manikyr.
Sen till Bellakliniken där det var dags för vaxning. Även en ansiktsbehandling med färgning av bryn och fransar stod på schemat.
Hon la dock till lite mer än vad som ingick så var där typ 2 timmar. Nice att bli ompysslad.
Ska göra egen pedikyr hemma sen så jag är fin från topp till tå!

Sen blev det sushilunch och nu borde jag egentligen stryka lite kläder men tror jag sätter mig på balkongen med en bok ett tag.
Får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.. Sömnig efter en hård dag haha.
I kväll blir det burgare och en kall en på stan:^)

Enjoying life...

Förtränger de mindre bra sakerna och bara njuter av de som är bra!




RSS 2.0